Hoe decoreer ik de babybox in mijn woonkamer? Ontdek al onze tips. | De officiële BEMINI website
?>

< Terug

De BABYBOX,
EEN RUIMTE OM TE SPELEN, TE STIMULEREN EN TE ONTSPANNEN


Een babybox is ideaal voor de allerkleinsten om vanuit een veilige en vertrouwde omgeving de wereld te ontdekken. De boxomrander en het boxkleed zijn zijdezacht en zorgen ervoor dat de baby altijd veilig en comfortabel kan spelen, pret maken of slapen.DUO-Tapis-219CADUM23-A.jpgVanaf de geboorte kan de baby in de box een wereld op zijn maat verkennen zonder gestoord te worden door huisdieren. De baby is goed beschut, maar heeft toch voldoende bewegingsvrijheid.
 WELKE MAAT ?


De meeste boxmodellen, met houten, stoffen of opvouwbare spijlen, worden meestal aangeboden in een rechthoek van 75-95 cm of een vierkant van 100-100 cm.
Ons hele assortiment matten is ontwikkeld in deze 2 maten om aan de afmetingen te voldoen.
 Bemini past perfect in elk interieur


_Salon-219QUILT47QU-2-RVB-b.jpg


Met zijn eenvoudige maar trendy look past de babybox overal, in de huiskamer of dicht bij u in de buurt. Als perfecte aanvulling van uw interieur, is de babybox een blijver waar u nooit genoeg van krijgt. 

In de box kan de baby zich in eigen tempo ontwikkelen zonder te veel gestimuleerd te worden.
Deze ontdekkingsruimte krijgt al snel een pedagogische dimensie: de baby leert alleen spelen, wordt zelfstandiger en bouwt zelfvertrouwen op in een omgeving die zijn verbeelding stimuleert.

Alle kleden zijn omkeerbaar en dus perfect om de babybox in een handomdraai een nieuwe look te geven !

Ze zijn eenvoudig machinewasbaar en behouden hun vulling en pasvorm.HET PARK,
TOT WELKE LEEFTIJD?De zijdezachte bekledingsmaterialen zorgen ervoor dat de baby vanaf de geboorte comfortabel ligt en veilig een wereld op zijn maat kan verkennen.

Vanaf vier maanden wordt de baby mobieler. In zijn box heeft hij voldoende bewegingsvrijheid om veilig te kruipen en verschillende houdingen uit te proberen.
Op die leeftijd leert de baby spelend zijn eigen kracht kennen.
Daarom is een boxlegger uit zacht materiaal handig om te zorgen voor een zachte landing tijdens val- en tuimelpartijen.

Als de baby acht tot negen maanden oud is, kan hij zich aan de spijlen optrekken om te leren staan !

Wanneer de baby begint rond te kruipen en zich op zijn eentje kan verplaatsen, komt de babybox zeer goed van pas om een oogje in het zeil te houden ! _219OUPSS66JP-Oscar-3-RVB-a.jpgNA HET PARK?
VIND HET GEBRUIK VAN JE TAPIJT OPNIEUW UIT


_219QUILT89QU-mamanOscar-5.jpg

Op de vloer wordt de mat de perfecte speelplek!

Dankzij de royale dikte creëert hij een zachte speelruimte voor al die kostbare momenten in het gezinsleven. Het wordt een gedeelde ruimte die een hechte band creëert tussen ouders en kinderen, terwijl het delen van activiteiten en speciale gezinsmomenten wordt aangemoedigd.

Van een eenvoudige observatiebasis werd het omgetoverd tot een ruimte voor fysieke en intellectuele verkenning gedeeld met alle broers en zussen. In de loop der jaren werd het een plek van geheime samenwerking die alleen van hen is.

Vloerkleden zijn veelzijdig en multifunctioneel en vormen een essentieel onderdeel van de inrichting van de babykamer. Als cocooning mat geeft het een aangenaam gevoel van zachtheid en warmte, en voegt het meteen een zeer gewaardeerde knusse toets toe.

Onze vloerkleden zullen je lang bijblijven en verhuizen gemakkelijk van de box naar de slaapkamer en van de woonkamer naar de tuin!EEN VOORSTANDER VAN VRIJE MOTORIEK ?


Vrije motoriek, een essentieel principe van de pedagogie van Maria Montessori, pleit ervoor om kinderen hun natuurlijke bewegingen te laten verkennen zonder directe tussenkomst om ze te onderwijzen.
Het centrale idee is om het kind zich vrij te laten ontwikkelen, spontaan door de stadia van de motorische ontwikkeling te laten bewegen zonder voortdurende tussenkomst van een volwassene. De rol van de volwassene is beperkt tot aanwezig blijven, aandachtig observeren en zorgen voor de veiligheid van het kind, het aanmoedigen van autonomie en natuurlijk leren.Het basiselement voor het creëren van deze Nido is de vloermat. Het definieert de ruimte voor exploratie en spel. Voeg open manden, een plank, een spiegel, wandbekleding en ontwikkelingsgericht educatief materiaal toe en creëer een georganiseerde ruimte die kinderen aanmoedigt om te ontdekken.

Vanaf de geboorte zal deze ruimte de onafhankelijkheid stimuleren en de zintuiglijke waarneming verbeteren. Het zal hen helpen de wereld te ontdekken door hun nieuwsgierigheid op te wekken, hun ontdekkingen aan te moedigen en hen te helpen zich te concentreren. Fysiek gezien stimuleert deze hoek hun motorische vaardigheden en helpt ze hun lichaam beter te leren kennen.

Leg een paar speeltjes binnen handbereik: een knuffel, een stoffen boek, een sensorisch zacht speeltje, een rammelaar of een bijtring. Overdrijf het niet. Twee of drie voorwerpen zijn meer dan genoeg om zijn nieuwsgierigheid te bevredigen en je kunt deze spelletjes afwisselen om hem te verrassen en zijn aandacht te verscherpen.
Aarzel niet om deze gezellige ruimte aan te passen aan de leeftijd, grootte, behoeften en vooruitgang van je baby.

_229QUILT78JU-montessori.jpg


Nieuwe pedagogische benaderingen integreren begrippen als schoonheid, reinheid, orde en spel,
om baby's te helpen zich te ontwikkelen en te ontplooien.

Onze missie
Het maken vannoodzakelijke, essentiële en trendy artikelen die voldoen ann de behoeften van uw baby an ann uw wensen.
Geen franjes. Geen onnodige gadget.

Onze Oeko-Tex garantie

Al onze producten voldoen aan de strengste Europese normen, als garantie van de afwezigheid van stoffen die schadelijk zijn voor het lichaam en het milieu.


Oekotex A.jpg

Onze verpakkingen

Wij elimineren zoveel mogelijk plastic oververpakkingen door ecologische en recycleerbare papieren zakken te gebruiken.


sac bemini retouche RVB d mobile.jpg

Onze verbintenis

Wij nemen onze verantwoordelijkheden ernstig en geven om het milieu. De fabriek die onze producten maakt, is een goede partner die rechtvaardigheid en transparantie garandeert en haar werknemers goede lonen en waardige, veilige arbeidsvoorwaarden verzekert.

Ons geheim

Al sedert meer dan 20 jaar presenteert Bemini een reeks kwaliteitsvolle en trendy benodigdheden die inspelen op baby’s behoeften en de eisen van de ouders.
Wij bezitten een unieke knowhow en beheersen alle stappen van het ontwerp, de fabricage en de distributie.

BEDANKT
Wij vinden het een voorrecht dat wij dit enorme geluk met u mogen delen.

 

FOOTER GIFT C.pngONTVANG 5 €


Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang een preview van alle nieuwigheden en exclusiviteiten.

FOOTER CASTING B.pngCASTING


Gereserveerd voor baby's van 1 maand tot 4 jaar. Vul het formulier in en voeg 2 recente foto’s bij.

 Partner


LOGO BOITE ROSE BE2xB.png

LOGO BOITE ROSE FR2xB.png

LOGO SECURANGE2xB.png

LOGO MILIROSE2xB.png

LOGO BABY CONSO2xB.pngCopyright 2024 Bemini®. Tous droits réservés.