| De officiële BEMINI website
?>

BABY'S KAMER INRICHTEN

De inrichting van baby's kamer doe je van de vloer tot het plafond met de grootste zorgvuldigheid: houd rekening met de veiligheidsnormen, kies voor de juiste meubels en decoratie, ... niets vergeten? Hierbij enkele deco-ideetjes voor deze essentiële leefruimte voor het welzijn van onze kleine schatten ...

Kleuren en nog eens kleuren ... maar dewelke?

Ga voor een neutrale basis en pasteltinten die de slaap bevorderen. Enkele pittigere details zijn welkom om het zicht van de zuigelingen te stimuleren. Maak de ruimte ook comfortabel zodat je je er makkelijk in kan verplaatsen.

Een knuffelhoekje

Voor de knuffelmomenten, kies je voor een ontspannen hoekje voorzien van zachte en comfortabele kussens. Ze geven de ruimte een decoratieve toets en creëren een ware cocon van intimiteit.

Vergeet niet om baby's favoriete knuffels binnen handbereik te plaatsen; zo voelt hij zich nooit alleen! Deze kleine voorwerpen zijn een bron van troost, en absoluut noodzakelijk voor zijn gemoedsrust en de bevordering van zijn slaap.

Inspiratie nodig voor de decoratie van je babykamer? Duik snel onder in het universum van onze catalogus en ontdek ons gamma kussens!

DEEL OP Share on Facebook Share on twitter Share by mail

 

FOOTER GIFT C.pngONTVANG 5 €


Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang een preview van alle nieuwigheden en exclusiviteiten.

FOOTER CASTING B.pngCASTING


Gereserveerd voor baby's van 1 maand tot 4 jaar. Vul het formulier in en voeg 2 recente foto’s bij.

 



Partner


LOGO BOITE ROSE BE2xB.png

LOGO BOITE ROSE FR2xB.png

LOGO SECURANGE2xB.png

LOGO MILIROSE2xB.png

LOGO BABY CONSO2xB.png



Copyright 2024 Bemini®. Tous droits réservés.