advies babyslaapzak trappelzak baby nachtrust best slaapcomfort wikkelslaapzak scheidbare beentjes tog material geboorte ideale deken koude temperatuur raden belgische merk oekotex essentiele lijst kwaliteit kies | BEMINI

< Terug

Magic Bag®

Magic Bag® houdt baby warm en laat hem vrij om te ‘spartelen’ zonder het risico te lopen dat hij bloot komt te liggen.

Deze magische slaapzak, aanbevolen door kinderartsen, is een bron van warmte en comfort die baby’s temperatuur ‘s nachts en tijdens het dutje helpt te regelen. 

Gevoelig voor temperatuurverschillen, kan een baby zijn lichaamstemperatuur nog niet constant te houden.
Om aan deze behoefte te voldoen, is de Magic Bag® beschikbaar in een waaier van materialen, speciaal ontworpen en ontwikkeld om zijn welzijn te garanderen.

Bovendien bieden de ingenieuze en praktische functies comfort en veiligheid voor al uw verplaatsingen met de wandelwagen, in de auto en thuis.Welke maat?

Bemini® is er in 4 maten, met functies die aan baby’s behoeften voldoen. De trappelzak mag nooit te groot of te klein zijn. Hij moet goed passen, zodat de baby zich warm kan houden maar toch veel bewegingsvrijheid heeft.

 
Welk model kiest u?

De Magic Bag®, met of zonder mouwen, is buitengewoon praktisch, gemakkelijk aan te trekken en te gebruiken. Hij garandeert een maximum aan comfort, veiligheid en bewegingsvrijheid en zijn ontworpen en ontwikkeld om in te spelen op baby’s behoeften en ontwikkeling.

De mouwloze modellen zijn er in een reeks kwaliteiten van lichtere materialen. De andere modellen hebben verwijderbare mouwen (uitgezonderd maat 0-3 maanden) en kunnen vrijwel heel het jaar worden gebruikt.

Dankzij een opening en scheidbare beentjes kunt u in het autostoeltje of de buggy de gordels goed om baby’s lichaam doen passen - en dat is slechts een van zijn vele functies.

Dit product is ook erg handig om baby in zijn drager, ligstoeltje of hoge stoel te installeren, of hem zijn eerste stapjes te laten zetten.

Als bonus kun je de baby gemakkelijk verschonen zonder hem weg te geven of helemaal te verwijderen, het zijn de Magic Bag.


 

Zonder mouwen

MB SANS MANCHE CONSEIL .jpg

Met Verwijderbare mouwen∗

MB MANCHE CONSEIL .jpg

0-3 m

  3-9 m∗

  9-24 m∗

   18-36 m∗

lou voiture.jpgBewegen en verplaatsen in alle veiligheid.

Gebruik bij onze maat 0-3m tijdens het reizen de centrale opening om de veiligheidsgordel van het babyzitje zo dicht mogelijk bij het lichaam te plaatsen en te sluiten.

Dankzij het moduleerbare ritsysteem kan de onderkant snel verandert worden naar een model met of de benen uit elkaar. Dit eigenschap is essentieel om de gordels door te laten en het gordelsysteem correct te sluiten, zo dicht mogelijk tegen het lichaam van de baby.

De Magic Bag in de split-leg positie is geschikt voor alle modellen van autostoelen, reiswiegen en kinderwagens met een 3- en 5-punten gordelbevestigingssysteem, zoals: Maxi Cosi, Cybex, Bugaboo, Romer, Recaro, ...
Zo zit uw baby veilig vast wanneer hij in een kinderwagen of auto reist.


Welk materiaal kiezen?

De baby is gevoelig voor temperatuurschommelingen en beschikt nog niet over een voldoende ontwikkeld systeem voor thermoregulatie om een constante temperatuur te behouden.

Daarom is de Magic bag® in een grote variëteit van materialen beschikbaar, speciaal ontworpen en ontwikkeld voor zijn comfort.

Idealiter ligt de omgevingstemperatuur binnenshuis tussen 18 en 21 ° C.

Maar externe factoren kunnen die temperatuur beïnvloeden en doen variëren: in de winter is het in een oude woning niet even warm als in een appartement. Daarom is het belangrijk dat u de omgevingstemperatuur kent en het materiaal kiest dat er het meest geschikt voor is.

Gebruik onze TOG-index om de juiste warmte te kiezen.MAGICBAG CONSEIL MATIERE.jpg

Wat is de TOG?

De TOG (Thermal Overall Grade) is een maat van de thermische weerstand van een materiaal. Hoe hoger de TOG-waarde, hoe warmer en isolerender de Magic Bag® is.

Bemini® werkt met een ruim gamma van speciaal ontwikkelde en vervaardigde materialen, om een TOG-waarde op maat van uw behoeften aan te bieden.

LIGHT
TOG 0.5, ideaal tussen 22 en 27°C.
TOG 1 geschikt voor een kamertemperatuur van 19°C tot 22°C.
REGULAR
TOG 1.5, ideaal tussen 18°C en 21°C,
TOG 2 perfect voor een kamertemperatuur van 17° tot 20°C.
WARM
TOG 2.5, voor temperaturen tussen 16°C en 19°C,
TOG ideaal tussen 15 en 18°C.

Hou er rekening mee dat de aanvankelijke thermische weerstand enigszins wordt gewijzigd wanneer de mouwen worden verwijderd.

Hoe kleed je baby aan onder de Magic Bag?

De TOG is een goede indicatie, maar de manier waarop u uw baby onder de Magic Bag kleedt van beland zijn op zijn thermisch comfort.
Volg onze aanbevelingen in de tabel hiernaast. 

U kunt daar een goed idee van krijgen door af en toe aan baby’s nekje te voelen.
Als het droog en warm is, geen probleem!
Als het nekje wat vochtig en bezweet is, heeft uw kind het te warm.
Een kouwelijke baby heeft andere behoeften dan een baby die snel transpireert.

Ons kleine advies:
Lieve ouders, vergeet niet dat jullie een superkracht hebben! Je eigen gezonde verstand. 
De veelheid aan informatie en aanbevelingen, hoe welwillend ook, mag uw goede instincten en gevoelens als ouders niet terzijde schuiven.
Leer je baby kennen en vertrouw op jezelf.


TABLEAU TOG 0-3m .jpg

Henri  maman .jpg

Onze materialen.

 


Onze missie
Het maken vannoodzakelijke, essentiële en trendy artikelen die voldoen ann de behoeften van uw baby an ann uw wensen.
Geen franjes. Geen onnodige gadget.

Onze Oeko-Tex garantie

Al onze producten voldoen aan de strengste Europese normen, als garantie van de afwezigheid van stoffen die schadelijk zijn voor het lichaam en het milieu.


OEKOTEX CERTIFICATION MOBILE E.jpg

Onze verpakkingen

Wij elimineren zoveel mogelijk plastic oververpakkingen door ecologische en recycleerbare papieren zakken te gebruiken.


sac bemini retouche RVB d mobile.jpg

Onze verbintenis

Wij nemen onze verantwoordelijkheden ernstig en geven om het milieu. De fabriek die onze producten maakt, is een goede partner die rechtvaardigheid en transparantie garandeert en haar werknemers goede lonen en waardige, veilige arbeidsvoorwaarden verzekert.

Ons geheim

Al sedert meer dan 20 jaar presenteert Bemini® een reeks kwaliteitsvolle en trendy benodigdheden die inspelen op baby’s behoeften en de eisen van de ouders.
Wij bezitten een unieke knowhow en beheersen alle stappen van het ontwerp, de fabricage en de distributie.

BEDANKT
Wij vinden het een voorrecht dat wij dit enorme geluk met u mogen delen.

 

FOOTER GIFT C.pngONTVANG 5 €


Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang een preview van alle nieuwigheden en exclusieven.

FOOTER CASTING B.pngCASTING


Gereserveerd voor baby's van 1 maand tot 4 jaar. Vul het formulier met 2 recente foto's bij te voegen.

 Partner


LOGO BOITE ROSE BE2xB.png

LOGO BOITE ROSE FR2xB.png

LOGO SECURANGE2xB.png

LOGO MILIROSE2xB.png

LOGO BABY CONSO2xB.pngCopyright 2020 Bemini®. Tous droits réservés.

div class="row">